kidsco

Varför du ska anlita oss när du letar barnvakt

Varför ska du anlita en barnvakt genom ett professionellt företag och anledningen till att du ska välja Kids Connection som förmedlare av din barnvakt!

Det finns många fördelar med att anlita en barnvakt.
Framförallt bidrar det ofta till att vardagspusslet blir lättare att få ihop när tid frigörs och stressen kan minska. Andra positiva effekter är att ni föräldrar kan få större frihet och tid för varandra samtidigt som barnet/barnen får en positiv och rolig stund med en barnvakt som har tid att ägna till bara deras intressen. Livskvalité är viktigt och många är trötta på all stress och dåligt samvete.

Men varför ska man då välja att gå via ett företag? Är det inte bara enklare att sätta upp en lapp i mataffären eller be grannbarnen att hämta på förskolan en eller ett par dagar i veckan. Det finns många goda fördelar:

  •  Som företag sköter vi allt från rekrytering, utbildning och uppföljning med barnvakten. För oss är det väldigt viktigt att barnvakterna har rätt utbildning och att de trivs, då vet vi också att de kommer att göra ett bra jobb
  • Vi på Kids Connection har lång erfarenhet av att själva ha arbetat med barn i privata familjer i samband med studier. Idag har vi själva barn. Det ger oss den erfarenheten att vi vet vad både familj och barnvakt efterfrågar.
  • Vi har en flertalet barnvakter att välja bland. Skulle er barnvakt bli sjuk försöker vi ordna så att någon annan kan komma om familjen behöver det.
  • Vi som specialiserar oss på barnpassning har försäkringar som täcker om det skulle hända något med er barnvakt när de arbetar eller om något mot förmodan går sönder hemma hos er.
  • Ni som familj får en kundansvarig att vända er till vid frågor och funderingar.

Kids Connection är det enda företag i branschen som är öppet dygnet runt. Det skapar en trygghet för er som förälder samt för våra anställda att ni vet att ni alltid kan kontakta oss.
Samtidigt som vi på Kids Connection vill hjälpa familjer till en enklare och mer harmonisk vardag är också en av våra stora drivkrafter att skapa jobb och hjälpa unga in på arbetsmarknaden. Du som anlitar barnvakt genom ett professionellt företag bidrar till att unga får en trygg anställning. Du ser till att fler får ett arbete som ger en riktig lön, de får utbildning och försäkring samtidigt som de får erfarenheter för livet. De får helt enkelt en riktig språngbräda som hjälper dem ut i arbetslivet!

Vi på Kids Connection driver ett program som vi kallar Giving Back. Det betyder att vi vill vara ett av de företag som går i framkant och stöttar välgörenhet.
Genom Giving Back skänker vi en viss procent från varje barnvakts-, nanny- eller läxläsningtimme du köper av oss.
Vi drivs av en vilja att hjälpa och förändra och lever efter mottot att: En kan inte göra allt.. Men alla kan göra något.
De projekt vi stöttar är alla kopplade till barn som har det svårt i sin vardag.

KIDS i Kids Connection står för: Kunskap, IntresseDedikerad och Safe and Secure.  Det är dessa 4 värderingar vi vill förmedla till både våra kunder och våra som anställda.

Kunskap -Du som förälder ska kunna känna dig helt trygg med att lämna över ditt barn i Kids Connections händer. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och utbildar vår personal fortlöpande. Att vara en bra barnvakt handlar inte bara om kunskap om barn utan även om intresse, lyhördhet och i allra högsta grad personkemi.

Intresse -När livet är stressig går det ofta ut över både arbete och familj. Låt våra erfarna barnvakter eller läxläsare avlasta er vardag. När du som förälder har fullt upp på annat håll kan du med säkerhet veta att ditt barn har en rolig och givande stund med barnvakten. Ni bestämmer gemensamt efter barnens intressen hur tiden ska spenderas.

Dedikerad -Det är alltid samma, av familjen utvald barnvakt som tar hand om barnen. När barnvakten är med barnen dedikerar de hela sin tid och uppmärksamhet till sitt uppdrag.

Safe and Secure  -Alla våra anställda barnvakter går vår Kids Connection Certifiering ™ . Säkerhet för barnen är vår högsta prioritet. Därför har vi en egen sjuksköterska anställd hos oss. Hon utbildar alla våra anställda barnvakter och nannys i HLR och olycksfall. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll och tar hand om ert barn på bästa sätt.

Hur kan vi då som företag baserat i Stockholm hålla högsta kvalité på vår barnpassning, samtidigt som vi har marknadens mest konkurrenskraftiga priser?
Jo. Vi på Kids Connection har valt bort dyra kontorskostnader för att hyra kontor inne i centrala Stockholm. Vi har istället valt att satsa på att våra barnvakter ska få en bra lön för att de ska trivas och vi vill göra våra tjänster tillgängliga för dig som konsument och därför har vi valt att ha ett konkurrenskraftigt pris!

Kids connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi håller marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Allt för att kunna möta det behov som just din familj har.

Välkomna!

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp